دبیرستان دوره دوم پسرانه علامه
دبیرستان پسرانه علامه طباطبائی، در سال ۱۳۷۵ با ثبت نام در پایه اول دبیرستان، شروع به فعالیت کرد. از سال ۱۳۷۸ تا به امروز، دانشآموزان این مدرسه توانسته اند در سطح ناحیه ۶ مرتبه بهترین عملکرد را در امتحانات نهایی از خود نشان دهند. هم چنین از ۱۳۷۹ تا به امروز، دانش آموزان این مرکز نتایج بسیار درخشانی را در آزمونهای کنکور سراسری و آزاد کسب کرده اند و هم چنین در دوره های تحصیلات تکمیلی نیز، موفق به رسیدن به بالاترین درجات شده اند.
در ادمه با تعدادی از امکانات این مجموعه آشنا میشوید:
مشاوره هوشمند:
یکی از دلایل اصلی عدم موفقیت دانشآموزان در تحصیل، نبود برنامه ریزی مناسب و عدم آشنایی با مبانی درست و شیوه های مطالعه صحیح میباشد.
معاونت برنامه ریزی و مشاوره آموزشی دبیرستان علامه، با استفاده ازبهترین مشاوران و متخصصان برنامه ریزی، از سال تحصیلی ۹۰-۸۹ با استفاده از سیستم برنامه ریزی آموزشی و مشاوره مستمر روانشناسی، علاوه بر بهبود سیستم مشاوره ای برای دانشآموزان، با آگاهی از نقاط ضعف و قوت محصلان در کسب نتایج بهتر به آنها کمک میکند.
خلاصه ای از برنامه مشاوره هوشمند:
در این برنامه، مشاوران برنامه ی دقیق درسی تدارک می بینند که با اجرای آن دانش آموزان می توانند بدون داشتن نگرانی، خودرا آماده حضور رقابت های علمی و آزمون ها کنند
در این برنامه، مشاورین با ا اولیاء ارتباطی مستمر و مؤثر دارند و گزارش های لازم را به آن ها ارائه می کتند.
همچنین در انتخاب رشته ی تحصیلی راهنمایی های لازم به دانش آموزان و اولیاء آن ها ارائه میشود.
جلسات مشاوره و برنامه ریزی آموزشی، ۲۰ جلسه به صورت هفتگی و مدت هر جلسه آن ۲۰ دقیقه میباشد.
جلسات مشاوره روانشناسی دانش آموزان نیز در ۱۰جلسه۳۰ دقیقه ای،به صورت هفته در میان برگزار میشود.
هوشمندسازی مدرسه:
فرآیند هوشمندسازی در مدارس نیازمند بسترهای لازم و تلفیق تجارب آموزشی، اصول تغییرناپذیر در تعلیم و تربیت و در نهایت فناوری روز میباشد.
روندهوشمندسازی مدرسه:
در سال ۱۳۸۷ با راه اندازی سایت مدرسه، امکان ثبت و نگهداری کلیه اطلاعات موردنیاز برای دانش آموزان، دبیران و عوامل اجرایی مدرسه فراهم شد.
سال بعد، کارنامه های تحصیلی دانش آموزان از شکل سنتی خودخارج شد و به شکل هوشمند و توصیفی تغییر کرد. ماحصل این اتفاق، ثبت اطلاعات آماری و نمرات به صورت مقایسه ای میان دانش آموزان بود. این ویژگی باعث شد تا با استفاده از این آمار، اولیاء به اطلاعات مربوط به وضعیت تحصیلی فرزندشان در کلاس، دروس مختلف و مدرسه دسترسی پیدا کنند.
در همان سال با توسعه شبکه اینترنتی، مدارس علامه به هم لینک شده و اطلاعات گوناگون آموزشی، فرهنگی، خانوادگی، علمی و اخبار مدرسه به صورت آنلاین در اختیار خانواده ها قرار گرفت. علاوه برآن، با راه اندازی سیستم پیامکی مدرسه، مواردی چون وضعیت تحصیلی، عملی، اطلاعیه ها و سایر موارد به اولیاء انتقال پیدا میکرد. این کار باعث تسهیل روابط میان مدرسه و اولیاء و رضایت آنها میشد.
در سال تحصیلی ۹۱-۹۰ کارگاه رایانه مدرسه به طور کامل تجهیز شد وتمامی کلاسها هوشمند شدند تا آخرین محتوای به روز را در دسترس محصلین عزیز قرار دهند. هم چنین برگزاری مسابقات تفریحی در این زمینه باعث افزایش نشاط در مدرسه شد. با ایجاد بانک سؤالات در درس های گوناگون و قرار دادن آن در سایت مدرسه، دانش آموزان به مجموعه ای ارزشمند دسترسی پیدا کردند.
ارتباط مستمر با اولیاء به صورت مجازی و ارائه ی توصیه های لازم در زمینه های تحصیلی، آموزشی، فرهنگی، روانشناسی، پرورشی و … و همفکری با اولیاء در امور گوناگون، از دیگر امکانات این مجموعه هوشمند میباشد.
این مجموعه برنامه های متنوع زیادی را درجهت استفاده مؤثر از امکانات یاد شده برای کادرآموزشی خود اجرا نموده است. هم چنین آموزش های مناسبی برای رشد دانش آموزان در زمینه های مجازی و شبکه های اجتماعی انجام شده است که از نتایج آن میتوان به راهاندازی روزنامه الکترونیک نوجانیوز که یک روزنامه کاملاً دانشآموزی با محوریت موضوعات فرهنگی، اجتماعی، علمی و خانواده است اشاره کرد. همچنین گسترش وبلاگنویسی و ایجادشبکه اجتماعی دانش آموزی و تأسیس یک سازمان مردمنهاد و شرکت در مسابقات گوناگون معتبر ، از دیگر دستآوردهای این فرآیند است.
دبیرستان پسرانه علامه از سال ۹۱-۹۲ با استفاده از ابزارنوین آموزشی(دیتا پروژکتور، تخته هوشمند و لپتاپ) فضایی تخصصی در دروس علوم پایه (فیزیک، شیمی ، ریاضی) طراحی و اجرا نموده است که دانشآموزان باتوجه به برنامه درسی خود از امکانات آن استفاده می کنند و اساتیدهم با تکیه بر روش های جدیدتدریس و نرم افزارهای آموزشی، با استفاده از خلاقیت های خود می توانند از سیستم کلاس یا تصویری در زمان مناسب استفاده کنند.
سخن پایانی